Ογκομετρήσεις σε εγκαταστάσεις υγειονομικού
ενδιαφέροντος
ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΜΕΤΑΛΙΚΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ 0,5 m3 ΕΩΣ 200 m3
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗΣ TMC

ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ:
- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕΤΡΗΤΗ ΡΟΗΣ
- ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ
- ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

  - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ
  - ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΕΤΡΗΤΗ ΡΟΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
  - ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ
Η ΔΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ Α.Ε. είναι τεχνική εταιρεία μέλος του ομίλου εταιρειών ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΑΤΕΚΕ.
Ιδρύθηκε το 2006 και ασχολείται με εξειδικευμένες δραστηριότητες στο χώρο των πετρελαιοειδών ενώ πλέον και με ογκομετρήσεις οινοποιείων που καλύπτει και τις ανάγκες ογκομέτρησης των δεξαμενών για τις φορολογικές αποθήκες στον κλάδο της οινοποιείας.

Οι απαιτήσεις των εταιρειών, ώθησαν τη ΔΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ στη δημιουργία ενός σύγχρονου αυτοματοποιημένου συστήματος ογκομέτρησης που καλύπτει και τις ανάγκες ογκομέτρησης των δεξαμενών για τις φορολογικές αποθήκες στον κλάδο της οινοποιείας.

Από τις αρχές του 2016 οπότε και τέθηκε σε εφαρμογή η επιβολή ΕΦΚ στο κρασί όλες οι δεξαμενές οινοποιητικών μονάδων & οινοποιείων θεωρούνται φορολογικές αποθήκες και συνεπώς θα κληθούν να έχουν ογκομετρημένες δεξαμενές από διαπιστευμένα εργαστήρια.

Το εργαστήριό μας εφαρμόζει πιστοποιημένη διεργασία για την ογκομέτρηση δεξαμενών τροφίμων, σύμφωνα με τις αρχές HACCP, η οποία βασίζεται σε ανάλυση επικινδυνότητας (Risk Assessment), σύμφωνα με τον Codex Alimentarius, και την τήρηση των βασικών αρχών υγιεινής της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας για τα τρόφιμα (Κανονισμός 852/2004).
Η διεργασία περιλαμβάνει διαδικασίες για τη διαχείριση του εξοπλισμού (καταλληλότητα για επαφή με τρόφιμα, τήρησης προγραμμάτων καθαρισμού, τήρηση διαδικασίας αποθήκευσης) καθώς και διαδικασίες κατά την ογκομέτρηση δεξαμενών τροφίμων (μεταφοράς εξοπλισμού, ατομικής υγιεινής, χρήσης αποκλειστικά πόσιμου νερού για την ογκομέτρηση), καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις της Ελληνικής βιομηχανίας και οινοποιείας για ογκομέτρηση.
 
 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 • ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  - ΥΨΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΣΗΣ ( 15 m3 /hr) ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΕΤΡΗΤΗ ΡΟΗΣ
  - ΥΨΗΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΓΚΟΥ ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ
  - ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
  - ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΝΕΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, ΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Η ΜΕΘΟΔΟΣ TMC ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ Η ΔΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ - ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ:

  - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕΤΡΗΤΗ ΡΟΗΣ ΜΑΖΑΣ
  - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
  - ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  - ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
 1. ΟΙ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΡΟΗΣ-ΜΑΖΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΠΑΝΑΡΙΘΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥΣ
 2. ΤΟ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ
 3. Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TOP