Ογκομετρήσεις / Πρατήρια υγρών καυσίμων
ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΒΥΤΙΩΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ 0,5 m3 ΕΩΣ 200 m3
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ 5000 ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
Διαπίστευση κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO

ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗΣ TMC

ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ:
- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕΤΡΗΤΗ ΡΟΗΣ
- ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ
- ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

  - ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΡΙΔΑΣ
  - ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΕΤΡΗΤΗ ΡΟΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
  - ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Η ΔΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ Α.Ε. είναι τεχνική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2006 και ασχολείται με εξειδικευμένες δραστηριότητες στο χώρο των πετρελαιοειδών.

Οι απαιτήσεις των εταιρειών, ώθησαν τη ΔΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ στη δημιουργία ενός σύγχρονου αυτοματοποιημένου συστήματος ογκομέτρησης.

Παράλληλα, η εφαρμογή του νέου νόμου για την εγκατάσταση συστημάτων "εισροών - εκροών" και η απαίτηση εναρμόνισης με τη νομοθεσία και τα διεθνή πρότυπα, μετέτρεψε αυτή την ανάγκη σε υποχρέωση.
 
 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 • ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  - ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ
  - ΥΨΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ( ΕΩΣ ΚΑΙ 13m3/ΩΡΑ) ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΕΤΡΗΤΗ ΡΟΗΣ
  - ΥΨΗΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΓΚΟΥ ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ, ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΥΓΡΟ Ή ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.
  - ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΙΖΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΓΚΟ. Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ "ΖΩΗΣ" ΤΗΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ.
  - ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
  - ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, ΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Η ΜΕΘΟΔΟΣ TMC ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ Η ΔΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ - ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ:

  - ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ
  - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕΤΡΗΤΗ ΡΟΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
  - ΔΙΑΚΡΙΒΩΜΕΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΒΕΡΓΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
  - ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  - ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 20m3
 1. ΟΙ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΡΟΗΣ-ΜΑΖΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΥΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΠΑΝΑΡΙΘΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥΣ.
 2. ΤΟ ΜΕΣΟ ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ (ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΜΕ ΧΩΡΙΣΜΑ).
 3. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ Η PERIECO ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ.
 4. Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗ. ΣΤΟ ΠΕΛΑΤΗ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ 2 ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ (ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ) ΚΑΙ ΕΝΑ CD ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF-TXT ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΡΙΦΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΡΟΩΝ-ΕΚΡΟΩΝ.
 5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΒΕΡΓΩΝ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟ.

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

:
:
:
:
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
TOP